Ρομα πετούσαν πέτρες σε αυτοκίνητο εν κινήσει στο δρόμο Θουρία – Μεσσήνης

by taygetos

«Οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου κινδύνευσαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, όταν ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, άρχισε να δέχεται βροχή από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα τζάμι.

Το περιστατικό συνέβη στη συνδετήρια οδό Θουρίας – Μεσσήνης, στο ρεύμα προς Καλαμάτα.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο οδηγός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «καθώς ερχόμουν από τον Άρι προς Καλαμάτα, στον πρώτο κόμβο για Μικρομάνη, κόβοντας ταχύτητα για να πάρω τον περιφερειακό Μεσσήνης – Θουρίας, εντελώς απρόκλητα μου επετέθησαν Ρομά, σπάζοντας το πίσω δεξί τζαμί και προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ, σκοπεύοντας προφανώς να μου προξενήσουν σωματική βλάβη και να με ληστέψουν. Ευτυχώς ανέπτυξα ταχύτητα και γλίτωσα τα χειρότερα. Στα διόδια κάλεσα την Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς οι δράστες είχαν φύγει. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια Αστυνομίας, Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για τον έλεγχο των παραβατικών συμπεριφορών, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη. Κανένα χωριό της ευρύτερης περιοχής δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, όταν η παραβατική συμπεριφορά δίπλα του οργιάζει».

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Κεντρικής Πελοποννήσου», αναφέρεται στο tharrosnews.gr.

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο