ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου – Εξετάζουν την διακοπή του δρομολογίου…

by taygetos

– Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε γίνει καταγγελία για ίδιο περιστατικό σε βάρος υπαλλήλου

«Όπως καταγγέλθηκε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, την Τρίτη 31 Οκτωβρίου δημιουργήθηκε νέο επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του, στην διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά.

Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε η σύσταση να ενημερωθούν σχετικά τόσο οι δικαστικές, όσο και οι αστυνομικές Αρχές από τον εν λόγω συγκοινωνιακό φορέα -ο οποίος γνωστοποίησε πως εξετάζει την διακοπή του συγκεκριμένου δρομολογίου.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε κοινοποιηθεί -από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας- έγγραφο με καταγγελία του συνδέσμου προσωπικού αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών νομού Μεσσηνίας σχετικά με “επίθεση σε υπάλληλο του υπεραστικού ΚΤΕΛ κατά την διάρκεια του δρομολογίου μεταφοράς μαθητών στα Αρφαρά”.

Στο εν λόγω έγγραφο διατυπωνόταν αίτημα για διακοπή του πιο πάνω δρομολογίου, στο οποίο τότε η Περιφέρεια δεν είχε συναινέσει», αναφέρεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?