ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Συλλήψεις για απάτες και κλοπές…

by taygetos

«Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 42χρονος, γιατί μαζί με 29χρονη, η οποία αναζητείται, αφαίρεσαν από όχημα αλλοδαπού, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, κάρτα τραπέζης και προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση, εξιχνιάσθηκε -1- περίπτωση κλοπής, όπου ο 42χρονος αφαίρεσε από όχημα ατόμου, κινητό τηλέφωνο και κάρτα τραπέζης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -3- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου 25χρονος μαζί με τουλάχιστον τρεις άγνωστους συνεργούς αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και κρατικές πινακίδες, ενώ αυτές έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 25.6.2023 έως και την 16.7.2023, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης, Τριφυλίας και Πύλου Νέστορος Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους, για εγκληματική οργάνωση και κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ατόμου, που έγινε την 24.6.2023. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου για απάτη», αναφέρεται από την αστυνομία.

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο