ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Δημοπρασία για καντίνες και ξαπλώστρες σε περιοχές Natura στην Τριφυλία

by taygetos

«Στις 11 Ιουλίου θα γίνει τελικά η δημοπρασία για την εκμίσθωση αιγιαλού από το Δήμο Τριφυλίας για την τοποθέτηση καντινών, για ξαπλώστρες – ομπρέλες και για θαλάσσια μέσα αναψυχής σε περιοχές Natura.

Η σχετική απόφαση δημοσιεύτηκε σήμερα στην “Διαύγεια” όπου καθορίζεται και το ελάχιστο τίμημα εκκίνησης για κάθε θέση παραχώρησης.

Πιο συγκεκριμένα, δημοπρασία θα διεξαχθεί την 11/07/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 έως 11.40 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας. Οι χώροι θα δημοπρατηθούν με τη σειρά που αναγράφονται στην παράγραφο Β και με την αύξουσα αρίθμηση που έχουν λάβει και κατά τις ώρες όπως αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:

Η δημοπρασία για θαλάσσια μέσα αναψυχής θα διεξαχθεί την 11/07/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.45-11.55 μ.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας», αναφέρεται στο gargalianoionline.gr.

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο