ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Βόμβα Νανόπουλου στη συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων -Αναφορά στον Ταγαρά για αναθέσεις και κουμπάρο!!!

by taygetos

Άλλη μία “βόμβα” έριξε ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας απευθυνόμενος προς τον πρώην πρόεδρο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων Β. Ταγαρά:

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος ανέφερε:

“Επειδή με περισσό θράσος ο Ταγαράς προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Τώρα που είστε παρελθόν από το κέντρο κοινωνικής πολιτικής σας λέω: Όσα δεν μπορέσατε να κάνετε σε ένα χρόνο τα κάναμε σε δύο μήνες.

Το μόνο που κάνατε είναι αυτό που λέγατε! Θα κάνω τις αναθέσεις τον Απρίλιο και μετά θα φύγω!!!

Τις αναθέσεις αυτές πράγματι τις κάνατε και είναι απορίας άξιο!

Μέσα σε 4 εβδομάδες έγινε η ανάθεση, ολοκληρώθηκε το έργο πληρώθηκε κιόλας και μάλιστα σε κάποιον, μάλλον κουμπάρος σας είναι, που του δώσατε 100.000 ευρώ για να κάνει υδροβολές σε αυλείους χώρους!!! Αν είναι δυνατόν…”!

Άλλη μία τοποθέτηση Νανόπουλου …που ανάβει φωτιές!

ΣΣ. …Τι έγινε κε Ταγαρά; Εκτός των άλλων που έχουν ακουστεί για το κέντρο κοινωνικής πολιτικής όσο ήσασταν πρόεδρος κάνατε και ανάθεση αρκετών χιλιάδων ευρώ σε κουμπάρο σας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ! Ξεκάθαρη απάντηση μπορείτε να δώσετε στους Κορίνθιους; Περιμένουμε…

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο