Ξεκινάει από αύριο η διανομή τροφίμων στην Μεσσηνία από το ΤΕΒΑ (δείτε το πρόγραμμα)…

by taygetos

Ξεκινά αύριο από την Π.Ε. Μεσσηνίας, η τρίτη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων για το 2023 σε ωφελούμενους που πληρούν τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διανομής -που θα διενεργηθεί από την Τρίτη 20 έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου, σε όλους τους δήμους- θα διατεθούν τρόφιμα (κρέας, τυριά, είδη παντοπωλείου, μαναβική), βρεφικά είδη και είδη βασικής υλικής συνδρομής, προς 5.025 οικογένειες ωφελούμενων που αντιστοιχούν σε 8.097 άτομα.

Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS για την ημέρα και το σημείο διανομής, ενώ για την παραλαβή των ειδών απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας και ΑΜΚΑ ή -σε περίπτωση μη αυτοπρόσωπης παρουσίας- εξουσιοδότηση.

Επιπλέον πληροφορίες δίνονται από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Μεσσηνίας (τηλέφωνα 272 13 61356,  272 13 61357 και 272 13 61354).

Το αναλυτικό πρόγραμμα διανομής, έχει ως εξής:

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο