Θ. Βασιλόπουλος για μάρμαρα Ναυαρίνου: Πρόκειται για μακάβριο περιστατικό και άκρως προσβλητικό

by taygetos

«Μια πραγματικά μακάβρια και απίστευτη καταγγελία έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, Βασίλης Κανάκης, ο οποίος λέει ότι τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση της παραλίας της πόλης είναι από τάφους!

Μάλιστα έβγαλε στο φως ως τεκμήρια και φωτογραφίες από τα μάρμαρα που χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση. Εκεί το θέμα γίνεται πιο μακάβριο, καθώς πάνω στα μάρμαρα υπήρχαν ακόμα και ονόματα νεκρών.

Ο Βασίλης Κανάκης κατηγόρησε ευθέως τη δημοτική αρχή Καλαμάτας (δήμαρχος της πόλης είναι ο Θανάσης Βασιλόπουλος, τον οποίο δεν κατονόμασε στο ποστ) για ανοχή διότι όπως θεωρεί ο δημοτικός σύμβουλος η ανάπλαση στη παραλία γίνεται με μάρμαρα από τάφους χωρίς ο δήμος να έχει κάνει κάποια παρέμβαση. Μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο “Πρωινό” και ανέφερε πως “πέρναγα τυχαία από το σημείο και είδα πάνω στα μάρμαρα γράμματα. Πλησίασα και είδα πως ήταν μάρμαρα από τάφους”.

Μίλησε και ο δήμαρχος στο “Πρωινό” αναφέροντας πως “πρόκειται για μακάβριο περιστατικό και άκρως προσβλητικό”», αναφέρεται στο tharrosnews.gr

Η ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο