ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Στον ανακριτή ο ιερέας που έστειλε χυδαία μηνύματα σε 12χρονο

by taygetos

«Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε 12χρονο αγοράκι. 

Παρά το αίτημα της υπεράσπισης, να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος έως την εκδίκαση της υπόθεσης, η Έδρα μετά από πρόταση της κυρίας Εισαγγελέως αρνήθηκε και ζητήθηκε την προσωρινή του κράτηση.

Ο 40χρονος ιερέας που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας ισχυρίστηκε ότι το άσεμνο βίντεο ήθελε να το στείλει σε κάποιον άλλον και όχι στον ανήλικο.

Από την αστυνομία κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικός υπολογιστής του ιερωμένου, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να ρίξουν περαιτέρω φως στην υπόθεση και τη δράση του.

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης γνωστοποίησε πως έθεσε σε αργία τον Ιερέα.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η `Ιερά Μητρόπολις “Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας», αναφέρεται στο zougla.gr

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο