Απογοήτευσε ο Νίκας! -Ποιος ακούγεται για υποψήφιος στην περιφέρεια και συγκεντρώνει θετικά σχόλια!

by taygetos

…Μήπως βιάστηκε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να ανακοινώσει ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Οκτώβρη;

Το λέμε αυτό γιατί ακούγεται έντονα ότι ο βουλευτής Αρκαδίας Κ. Βλάσης είναι η πρώτη επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρεια Πελοποννήσου, παρά το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Νίκας έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του!

Πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Νίκας βρίσκεται …σε αδιέξοδο (…έτσι όπως τα έχει κάνει) γι ΄αυτό και βιάστηκε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του!

Στελέχη της ΝΔ στην Κορινθία μας φαίνονται ενοχλημένα με τον Νίκα και τις επιλογές του (πχ. να κάνει θεματικό αντιπεριφερειάρχη τον αυτοδιοικητικό “κωλοτούμπα” Γ. Οικονόμου που εξελέγη με τον συνδυασμό του Τατούλη!!!)

Από την άλλη βλέπουν πολύ θετικά την υποψηφιότητα του βουλευτή Αρκαδίας Κ. Βλάση ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος για το κάτι παραπάνω από τον “κουρασμένο” αυτοδιοικητικά, ίσως και ηλικιακά Π. Νίκα!

Στα θετικά του Κ. Βλάση είναι οι δηλώσεις- ανακοινώσεις που κάνει τελευταία όπου μιλάει για τον αγώνα της ΝΔ στις εκλογές του Ιουνίου. Σε αντίθεση με τον Π. Νίκα που πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι εθνικές εκλογές ανακοίνωσε ότι θα είναι ξανα υποψήφιος!!! Ρώτησε άραγε ο Π. Νίκας τη ΝΔ ή τον πρωθυπουργό πριν προχωρήσει σε μία τέτοια δήλωση;

Εν αναμονή των εξελίξεων…

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο