ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το 1,5 ετών αγοράκι νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση…

by taygetos

«Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται ένα αγοράκι ηλικίας περίπου 1,5 ετών, που έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου της κατοικίας του στο Ζευγολατιό ΚορινθίαςΤο παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ο μικρός έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω σε τσιμεντένια επιφάνεια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και τον θώρακα.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, συνοδεία της γιαγιάς του. Εκεί, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ωστόσο στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου διακομίστηκε συνοδεία αναισθησιολόγου.

Φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει υποστεί πνευμοθώρακα, με συνέπεια να χρειαστεί να διασωληνωθεί. Νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Κοντά του βρίσκονται και οι γονείς του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος», αναφέρεται στην ertnews.gr.

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο