ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Καταγγελία για το γάλα που προσφέρθηκε σε παιδιά σε σχολεία! -Τι δήλωσε στην korinthiannews.gr ο υπεύθυνος της επιχείρησης Β. Μανδρέκας (φωτο)…

by taygetos

Δημοσιεύουμε αρχικά όσα δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα neakriti.gr (κάτι που αναδημοσιεύτηκε και από άλλα site) και αφορά αυτά που βρέθηκαν σε συσκευασία γάλακτος της Κορινθιακής εταιρείας “Μανδρέκας” και στη συνέχεια την απάντηση που έδωσε στην korinthiannews.gr ο υπεύθυνος του εργοστασίου Β. Μανδρέκας

Στην ιστοσελίδα neakriti.gr αναφέρθηκε:

“Αδιανόητο! Αυτό το γάλα προσφέρεται σε παιδιά στα σχολεία – Τρίχες, σκουπίδια και πέτρες μέσα στις συσκευασίες

Γονέας άνοιξε συσκευασία με γάλα, αλλά μαζί με το γάλα η συσκευασία περιείχε τρίχες και σκουπίδια

Απίστευτο και όμως… αληθινό! Σοκ υπέστη γονέας του οποίου το παιδί πήρε γάλα που μοιραζόταν στο σχολείο και που κατά τύχη – όπως η ίδια αναφέρει – δεν το ήπιε νωρίτερα, αλλά το πήγε στο σπίτι, με την ίδια όταν το άνοιξε να διαπιστώνει ότι μαζί με το γάλα υπάρχουν στον πάτο της χάρτινης συσκευασίας και άλλα… υλικά, αγνώστου προελεύσεως.

Η μητέρα του μικρού μαθητή έκπληκτη από αυτό που αντίκρισε και για να ενημερώσει και άλλους γονείς, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και γνωστοποίησε αυτό που ιδίοις όμμασι διαπίστωσε. Σύμφωνα με όσα η ίδια καταγγέλλει το περιεχόμενο είναι… τρίχες, πετρούλες και γενικά μικρά σκουπιδάκια!

Ανάμεσα στα προϊόντα που μοιράζονται στους μικρούς μαθητές, εκτός από το γάλα είναι λαχανικά και φρούτα, στα πλαίσια πανευρωπαϊκού εθελοντικού προγράμματος που στοχεύει στην ενθάρρυνση των καλών διατροφικών συνηθειών στους νέους”.

Η korinthiannews.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο της Κορινθιακής εταιρείας.

Σε δηλώσεις του στον Φ. Νικολακόπουλο, ο Β. Μανδρέκας, ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Με το που στείλαμε εξώδικο στην καταγγέλλουσα, ότι δημοσίευσε, το κατέβασε αμέσως από το facebook.

Είναι αδύνατον να βρέθηκαν αυτά που είδατε στις φωτογραφίες μέσα στο κουτί του γάλατος. Αυτά δεν περνάνε από τη μηχανή.

Δεν παρατηρήθηκε κάτι ανάλογο σε κανένα άλλο κουτί από τα χιλιάδες που στείλαμε στην Κρήτη αλλά και σε άλλες περιοχές.

Η καταγγέλλουσα δεν πήγε επίσης να κάνει καταγγελία στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΦΕΤ, υγειονομικό…κτλ) παρα μόνο έκανε ανάρτηση στο facebook.

Ακόμα και μετά το εξώδικο που στείλαμε δεν μας έστειλε η ίδια ούτε το κουτί για να κάνουμε και οι ίδιοι περεταίρω αναλύσεις…”

Κ.Ν

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο