ΛΑΚΩΝΙΑ: Συζητήθηκε και το θέμα των πλειστηριασμών στην Σπάρτη…

by taygetos

Σε δελτίο τύπου από την ομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου αναφέρεται: «Το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου 2023, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάρτης, στη Σπάρτη Λακωνίας.

Τη συνεδρίαση της πρώτης μέρας τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί και παραγωγικοί φορείς, μεταξύ των οποίων:oβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος ΝίκωναςΤζινιέρης, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Υπηρεσιών Δόμησης, Τουριστικής Ανάπτυξης & Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργία Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ΛακωνίαςΙωάννης Παναρίτης, ο Γεν. Γραμματέας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και Αντιπρόεδρος (ΟΕΒΕΛ) Παναγιώτης Κρητικός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας (ΟΕΒΕΛ) Σωτήριος Ηλιόπουλος,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης Γεώργιος Γκουβάτσος, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μολάων Ευθυμία Περδικόγιαννη, η πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σκάλας Λακωνίας ΓιάνναΧριστάκου,ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης Μεσσηνίας Παναγιώτης Μαργιάννης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Βραχατίου Κορινθίας Ευάγγελος Τσάκωνας καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ Ευγενία Σιάχου και Μιχάλης Σταματάκος, του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, Αλέξης Τσαλπατούρος και ΥμέριΣουλβάν, του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Κοντάκος, Βασίλης Δεληκωνσταντίνου, του ΚΚΕ Αλέκος Βουνάσης,ΒασίληςΒρουλίτης, Λένα Φωτάκου, Δημήτριος Αναστασάκος και της Ελληνικής Λύσης Παναγιώτης Κρυπωτός.

Στην έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και στη συνέχεια συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν τοπικά προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας εμπόρους και επαγγελματίες του Ν. Λακωνίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Παναγιώτης Φλώρος αναφέρθηκε και ζήτησε ενημέρωση από τους αρμόδιους για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο της «Παλαιολόγου», το OPENMALL, παλιό και νέο μουσείο, καθώς και για την πορεία ανέγερσης του νέου νοσοκομείου Σπάρτης. Ακόμα, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.ΕΣ.Π. Γεώργιος Βαγενάς ανέλυσε τα 14 αιτήματα – προτάσεις της εν όψει της προεκλογικής περιόδου και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αναλάβουν σαφείς πολιτικές δεσμεύσεις.

Την επόμενη μέρα συζητήθηκαν κλαδικά θέματα, όπως είναι το μέγα θέμα των πλειστηριασμών, ενώ παράλληλα προγραμματίστηκαν δράσεις που θα υλοποιήσει η Ομοσπονδία το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της και να σταθούν όρθιες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Τέλος, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ευχαρίστησαν τον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης για τη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία τους για την πραγματοποίηση των εργασιών του Διοικητικού Συμβουλίου και δήλωσαν αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές τους».

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο