ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Γιορτή του ποδοσφαίρου την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου στην πόλη της Καλαμάτας

by taygetos

Σε δελτίο τύπου αναφέρεται: «Ο σύλλογος Α.Ε.Π.Σ. Αρις Καλαμάτας και η συνεργαζόμενη αυτού ακαδημία Tornados p.f.a. σε μια σύμπραξη με την acropolis academy προετοιμάζουν ένα πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών με πολλές και σημαντικές συμμετοχές ομάδων από αρκετά μέρη της Ελλάδος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε 7 ηλικιακές κατηγορίες, σε δυο περιόδους, και θα έχει διάρκεια 5 ημερών. Ομάδες όπως οι κεντρικές σχολές του Ολυμπιακού Πειραιώς, η Π.Α.Ε. Ιωνικός, η Α.Ε.Κ. Roots, ο Α.Ο. Γλυφάδας καθώς και ομάδες από Εύβοια, Λευκάδα, Τρίπολη, Κρήτη, Κόρινθο, Σπάρτη θα πλαισιώσουν τις ομάδες του νομού Μεσσηνίας σε μια γιορτή με πάνω από 1000 αθλητές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου RIVER WEST KALAMATA SPORTS PARK τα οποία διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα καθώς και σε γήπεδα του δήμου Καλαμάτας. Η φιλοξενία των ομάδων θα γίνει κατά κύριο λόγο στο 5* ξενοδοχείο ELITE CITY RESORT.

Η όλη εκδήλωση θα έχει την υποστήριξη της περιφέρειας Πελοποννήσου, του δήμου Καλαμάτας, του επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

«Σκοπός μας και στόχος μας είναι η ασφαλής διοργάνωση των αγώνων , η ευχαρίστηση των παιχνιδιών από τους αθλητές αλλά και η γνωριμία και επίσκεψη στην όμορφη πόλη μας από ένα εναλλακτικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό», αναφέρει ο Άρης Γαλανόπουλος».

You may also like

Πλοήγηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
Μετάβαση στο περιεχόμενο